Youtube

SANGVIDEO: Wrecking Ball - Miley CyrusHadde heelt glemt ut å dele det nyeste coveret til meg og Caroline på bloggen! For et par uker siden sov Caroline hos meg, så da bestemte vi oss for å lage et nytt cover, og siden vi begge eeelsker Miley Cyrus' nydelige sang Wrecking Ball, valgte vi den! Håper dere liker coveret vårt, og vi hadde blitt veldig glade hvis du delte videoen og abonnerte på kanalen vår som heter LeandaCaroline :)
Sangen er spilt inn i Garageband, og all vokal, inkludert koringer, har vi gjort selv. Videoen og vokalen er spilt inn, redigert og produsert av meg med hjelp fra Caroline.

Hva synes dere? ♥

- Leanda 
bloglovin
Blogglisten

 

Sommerfølelse og forelska

....i Ryan Beatty!!! Min fremtidige mann, etter Justin, hihi ♥ Han er så kjeeeeeekk!! Og stemmen hans - helt fantastisk. Sangen under er favorittsangen min for tiden. Den er så herlig og høre på, og gir meg deeeen sommerfølelsen!! Sommerfølelsen blir ikke akkurat mindre av det fantastisk været vi har hatt de siste dagene, med mellom 20 og 25 grader. Det er faktisk kaldere inne enn ute, noe som er utrolig sjeldent i Stavanger, haha. Nå skal sola nytes så lenge den varer!! SOOOOOL ♥ ♥
Værmeldingen for de siste dagene <3 Me like!! :-D


 Hva synes dere om sangen og Ryan Beatty?
❤ Hvordan er været hos dere?
 

- Leanda

bloglovin
BlogglistenBlogglisten

 

fysøren så flink!!

Heihei! Skulle egentlig legge ut dette for to timer siden, men blogg.no har vært helt klikk - igjen. Så da ble det sent innlegg i dag og! Jaja :-) I hvert fall så ville jeg dele dette syyke talentet med dere! Ååå, jeg eeeelsker virkelig stemmen til Tori Kelly, får frysninger hver gang jeg hører stemmen hennes ♥♥ Denne dama har skikkelig talent!! Hun var med på American Idol i 2010, tenk at Simon Cowell ikke likte henne! er litt rart å tenke på synes i hvert fall jeg.. hihihoo. I hvert fall, watch and enjoy!Favorittvideoene mine ♥ Tycks om videoene?

- Leanda

bloglovin
BlogglistenBlogglisten

 

Written in the Stars

Heeeeiiiaaa♥♥
Mååå bare legge ut denne, i tilfelle noen av dere ikke har sett den! Det er Omar fra The Voice og Tinie Tempah som synger Written in the Stars på fredagens sending, og jeg har hatt sangen festa på hjernen helt siden da, haha. Stemmen til Omar er så utrolig fin og behagelig å høre på, og Tinie Tempah er jo så sykt flink til å rappee :-) bra kombinasjon!


Så vil jeg dele denne teaseren for den nye musikkvideoen til MadelaineG! Hun var instruktør på Showskolen før, og om ikke så altfor lenge kommer hun ut med ny singel og musikkvideo! Kjempeflink!! Gleder meg til å se og høre hele, Madelaine :)

 

❤ Hva synes dere om Omar og Tinie Tempah's Written in the Stars? :-D 

-Leanda

bloglovin
BlogglistenBlogglisten

my boyfriend

Endelig er den nye musikkvideoen til kjæresten min ute!!!!! smeeeeelt♥

Fysøren, han er så siiinnsykt kjeeeeekk!! ♥♥♥ hahah ååå


get away from my boyfriend, lizzm heheheh

❤ Hva synes du om den nye musikkvideoen til Justin Bieber's Boyfriend, LIKER - LIKER IKKE?


-Leanda

bloglovin
BlogglistenBlogglisten

 

drive by

Er så flink på å glemme å poste innlegg.....skulle vært postet rundt halv 6, haha.. anywayssss;

Heeeei alle søte lesere! ♥ (om det er noen igjen da. hehehe dårlig blogger ja) Long time, no see ♥ Da var det altså helg igjen, da! Like deilig hver gang. hihi


smart jah:p

ville bare vise dere veeerdeeens fiiiineste sang for øyeblikket; 
bare eeeeelsker den sangen♥♥ this is not a drive by-ah-ah-ah-ay

Også har verdensbeste mami bursdag idag!

Håper du har hatt en strålende dag!! Veeldig glad i deg ♥

❤ Hva synes dere om Train's fiiine sang?

❤ Mamma hadde nok blitt veldig glad hvis dere gratulerte henne i kommentarfeltet, hihi

-Leanda

bloglovin
BlogglistenBlogglisten

 

Whats goin on..

Overskriften er tittelen på en video de fleste sikkert har sett.
Videoen om den stakkars 8. klassingen, Jonah Mowry, som har blitt mobbet siden 1. klasse, og som startet å kutte seg i 2. klasse ...Det er utrolig hvor slemme mennesker kan være. Ingen fortjener å bli mobbet, uansett utseendet, personlighet, legning eller oppførsel. Og han virker som de fleste andre gutter. Hva har han gjort for å fortjene dette?Tenk dere en liten søt 1. klassing som har gledet seg til å starte på skolen hele sommerferien. Når endelig første skoledag kommer, får han bare lyst å dra hjem igjen. Han føler seg ikke "godtatt" som den han er, og kommer gråtende hjem hver dag. Forstår ikke hva han har gjort mot dem som gjør at han fortjener å bli hatet, å bli sagt stygge ting til.

Etter et helt år som mobbeoffer, kommer sommerferien. Da tenker han "Det kan vel ikke bli verre?" og håper på at de blir snillere mot ham. Men nei. Det blir verre. Og slik fortsetter det år etter år!Etter en stund begynner han virkelig å tro på alt det mobberne sier. 

Det fikk ham til å tro at han fortjente å ha det vondt, at det var hans egen feil.
Han startet å kutte seg. En liten gutt, 7-8 år som kutter seg fordi noen mobber ham! Han har også tenkt på selvmord mange ganger. Men han var sterk, takk Gud for det.Nå var det kanskje ikke akkurat det som skjedde, men det er slik jeg forestiller meg det. Er det virkelig slik verden er?

Det er ikke rettferdig. Ingen fortjener å ha det slikt!! Jeg blir helt trist inni meg av å tenke på det. 

Han blir fortsatt mobbet. Og videoen han la ut vil kanskje gjøre det enda verre. Kanskje kommer de på skolen i morgen og mobber ham for å være tøff nok til å legge ut en video av seg selv, der han innrømmer at han blir mobbet og feller tårer. Kanskje blir mobberne redde for at foreldrene til Jonah, eller noen som kjenner familien, får Jonah til å fortelle hvem det er. Kanskje truer de ham?

Men han prøver så godt han kan...Det er så utrolig modig og tøft gjort å legge ut en slik video.Du er fantastisk, akkurat som du er! (You're amazing, just the way you are!)

STAY STRONG, JONAH! ♥ ♥

Jonah la ut en video der han takket alle for støtten i går, men han hadde tatt den bort nå av en eller annen grunn.
Video'en hans har rørt mange, og flere har lagt ut responsvideoer til ham.Utrolig fint gjort!! Her er et eksempel på én:♥ WE LOVE YOU, JONAH! :) 

Tumblr_lpha17mon11qjfx3so1_1280_large 
"BE KIND, BECAUSE ANYONE YOU MEET COULD BE FIGHTING FOR THEIR LIFE." ♥ 
Håper alle tar dette til ettertanke når dere drar avgårde på skole og jobb idag. For bildeteksten er desverre sann..


-LEANDA 

bloglovin
Blogglisten

Blogglisten  

Jeg kler meg etter årstidene, hahaha

Haha! Søte Sofie postet denne videoen på veggen min med teksten "Se kem som dukke opp på 2.02" og jeg måtte selvfølgelig sjekke det ut med en gang. (satt på skolen da, hehe) Når jeg så at det var MEG fikk jeg sånn sykt utbrudd og bare ropte ut midt i timen "Det e meg, det e meg!!" hahah.. Alle bare "Kaa?" og jeg bare "Eg e me på ein video av han Robin (Waist.blogg.no) som har lagt Pocahontas-dubben!" Haha, stolt? ;) Joooda, men sjekk ut videoen på ca 2.04, så skjønner du overskriften, haha :-DD


Føler meg litt beæret, da. Det er SELVESTE Pocahontas-dub-lageren Robin Elias Bekkevold's video! Haha :) Lurer på hvordan han fant MIN video..! (Må bare nevne at grunnen til nisselua, var at jeg hadde trekning av vinnerne i julekalenderen jeg hadde på bloggen min for to år siden, hahah.)
Og har du ikke fått med deg Pocahantes dubben så kan du se den her:

VI KAN LAGE TROLLDEIG!! ahh, yndlingsreplikk ♥
 

 Morsomt eller hva, hihi?

-LEANDA ♥

bloglovin
Blogglisten

Blogglisten 

Sophia Grace og Rosie sammen med Nicki Minaj på The Ellen Show!!

Husker dere de to søte jentene som jeg skrev om for ett par dager siden, nemlig åtte år gamle Sophia Grace og fem år gamle Rosie som rappet/sang Superbass av Nicki Minaj? :D 
Etter over 7 millioner views på en uke fikk Ellen Degeneres høre om dem, og etter å ha sett videoen måtte hun bare få dem på The Ellen Show med en gang. Hvor kult er ikke det? De var så utrolig søte på showet, og Sophia Grace imponerer meg hver gang! For en stemme og energi!! :D

Ansiktsutrykket til Sophia Grace når selveste Nicki Minaj kom ut på scenen etter at de/hun hadde sunget, haha! Herligste♥ 

Dere bare måååå se det utrolig søte intervjuet!! Aw ♥♥ :


Må også vise dere denne videoen fra reklamepausen. Haha, fysøren! At det går an å ha så mye energi!! Tror nok jeg også hadde vært like gira hvis jeg hadde fått kommet og opptredd på The Ellen Show, og møtt ett av mine største idol. (Eller så hadde jeg blitt helt målløs, slik jeg ble når jeg møtte Chris Medina, haha)♥ Tror nok vi kommer til å se mer til disse sjarmerende jentene, eller hva tror dere?

- KLEM LEANDA ♥ 

bloglovin
Blogglisten

Blogglisten 

 

Du bare MÅ se denne videoen!!

Jeg bare mååå vise dere denne videoen av disse to søte jentene på denne herlige fredags-kvelden! Ikke la deg lure av de søte prinsesseklærne/ballerina-klærne deres altså, for disse jentene er råkule og har kjempemorsom attitude, spesielt hun til høyre som synger!! For en innlevelse!! Elsker hvordan hun avslutter videoene sine, haha. Sophia Grace, som hun som synger heter, har skikkelig bra stemme til å bare være åtte år. Blir skikkelig imponert når jeg ser slike videoer. I videoen rapper hun Superbass av Nicki Minaj, dritkult! Check it out!!


Kan ikke si noe på innlevelsen, hihi

 
Det er bare så bra!! haha :-) 


Hun synger også Turn My Swag On av Keri Hilson som du kan se HER!


♥ Var ikke den bra vel?
Hva synes du om videoen & Sophia?


- KLEM LEANDA ♥ 

bloglovin
Blogglisten

Blogglisten 

Målløs!


Skyscraper - Demi Lovato, live på America's got talent..
 

♥ Hva synes du om Demi's opptreden? :-)

 
- LEANDA

bloglovin
Blogglisten

Blogglisten

Gleder meg sånn til denne!!

Ååå, gleder meg sånn til den kommer ut i Norge!! I Demi!

♥ Liker du Demi Lovato? :)
♥ Skal du kjøpe CD'en når den kommer? 


 

- LEANDA 

bloglovin
Blogglisten
Blogglisten

"Better Of" - Rikke Lie - Nydelig sang og video


Better Of - Rikke Lie - Jeg synes sangen er nydelig, og videoen er så søt! Spesielt med de to magnetene ♥ De er så søte, heheh!

Tycks om sangen?

Forresten, bilder fra Bieber-paraden kommer i dag, i morgen eller på søndag, så stay tuned <3


- LEANDA 

bloglovin
Blogglisten

FRIDAY, FRIDAY, GOTTA GET DOWN ON FRIDAAY!

Rebecca Black er helt sikkert et navn du har hørt før. Den 13 år gamle jenta ble stjerne over natten etter at hennes, ehh.. morsomme sang "Friday" fikk flere millioner treff på youtube. Hun er den mest dislikte sangen på youtube, med sine utrolige over 1,7 millioner dislikes. Det er vel egentlig ikke så ille når du har 86 255 795 views - som stadig øker? Akkurat når jeg skriver dette har hun 1 710 179 kommentarer og hvert 10 sekund har hun 100 nye kommentarer. Helt sykt! Moren til Rebecca brukte 11 000 dollar på sangen og musikkvideoen, og nå er det regnet ut at hun har tjent 5-6 millioner på den!! Ganske smart egentlig? Kunne tjent en del penger der, ja!

FRIDAY, FRIDAY, GOTTA GET DOWN ON FRIDAAY! <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3


Hva synes dere? ;-)


Så finnes jo alltid disse "parodiene", da. Måtte jo slenge med noen av disse også..

Which one is my right hand, which one is my left hand, which one is my hand?


Denne heter Wednesday, haha. Skulle vi ikke hatt en ny parodi-sang for alle de andre dagene også ? Monday, Monday, gotta get down on Mondaay! Tuesday, Tuesday, gotta get down on Tuesdaay! Thursday, Thursday, gotta get down on Thursdaay! Saturday, Saturday, gotta get down on Saturdaay! Sunday, Sunday, gotta get down on Sundaay!

Mange av kommentarene hun har fått, handler om at stemmen hennes er så forferdelig. Her synger hun National Anthem, og hun kan faktisk synge! :)


Hva synes du om Rebecca Blacks sang og video?
Likte du parodiene?


- LEANDA ♥

bloglovin

Blogglisten

 

What Are Words - Chris Medina - Verdens nydeligste sang!

Denne nydelige sangen og musikkvideoen så jeg for første gang på en blogg for snart en mnd siden. Den har fått meg til å gråte maaaange ganger, og har en så rørende kjærlighetshistorie! "What Are Words" av Chris Medina er både verdens nydeligste sang, og har verdens nydeligste kjærlighetshistorie bak seg.

Chris ble forelsket i Juliana allerede fra første gangen han så henne, og fridde til henne på kaffebaren hun jobbet i, i 2007. De hadde planlagt å gifte seg to år etter frieriet, men 2 oktober 2009, bare to mnd før bryllupet, var Juliana i en alvorlig bilulykke som gjorde at hun fikk store hodeskader og ble delvis lammet. Legene trodde ikke at hun ville overleve, men det gjorde Chris. 1 og en halv mnd senere våknet hun. 

"What kind of guy would I be if I walked away when she needed me the most?" sier han på auditionen til American Idol. Det er derifra han ble oppdaget, men desverre røk han ut i semifinalen. En kjent produsent som heter Rodney Jerkins ble rørt av parets historie og skrev sangen "What Are Words" til ham, og den er bare helt fantastisk nydelig. Bare se og hør her:

 

Her kan du se den rørende auditionen til Chris:

Jeg anbefaler dere alle til også å kjøpe sangen, fordi intektene fra sangen skal brukes til å hjelpe Juliana til å bli bedre. Sangen kan kjøpes her: http://itunes.apple.com/us/album/what-are-words-single/id422369478
 

♥ Hva synes du om sangen og videoen?
♥ Tenn et lys for Juliana og Chris.

Klem

 

 

 

bloglovin
Blogglisten
________________________________________________________________________

PS: Innleggene fra Tone konserten og Showcamp kommer i morgen <3

Tenk å få synge sammen med Lady Gaga!

10 år gamle Maria Aragon fikk på torsdag synge sammen med selveste Lady Gaga! Etter at hun gjorde et cover av sangen hennes "Born This Way" fikk hun over 18 millioner treff. Er ikke det helt sykt?! Jeg hadde blitt UTROLIG glad hvis det var meg, haha. 10 år og får synge med en av verdens største stjerner. Hun er jo utrolig flink, da :-) Her er cover-videoen der Maria synger "Born This Way": 


Video fra når de sang sammen:♥ Var ikke hun heldig og flink?

 

 

 

bloglovin

Blogglisten

 

 

Hvem stjal Mallorcablusen?
Denne sangen er jo helt genial, da! Alt begynte med at ei dame fra Stavanger som heter Mia ble irritert fordi hun hadde hengt en bluse hun hadde kjøpt på Mallorca (og en morgenkåpe) ut av vinduet, og når hun kommer ut fra badet er Mallorcablusen borte. Hun snakka om det på radioen, og en eller annen genial dud laget en sang om det! Sykt fengende sang, da, haha! Aurora elsker den! Trykk på play på Youtubelinja for å høre sangen!
Hvem som stjal Mallorcablusen er fremdeles et uløst mysterium ;-)

♥ Tycks om sangen og blusen, haha?

Nå er jeg på vei til Inger :-)

Ha en fin kveld <3


Klem

 

 

 

bloglovin
Blogglisten

 

En fremtidig stjerne?

Nå skal jeg stikke avgårde til noen venner, men før jeg springer må jeg bare dele disse utrolig skjønne videoene av ei lita jente som heter Alexa, og hennes far Jorge, med dere!


Så utrolig søt og talentfull <3 Og for en innlevelse, haha!


Her er lillesøstera Eliana også med, hahaha :-)

Sjekk ut mer på deres Youtube og Facebook.


♥ Tycks om videoene?
♥ Hva skal dere idag?


Klem

 

 

 

bloglovin
Blogglisten

 

_________________________________________
Dette innlegget skulle egentlig bli postet i 14-tia, men bussen er så dum at den ikke venter. Haha, lol.

ShowCamp2 - film

I november var jeg på Show Camp 2 på Norsk Showskole, og nå har de lagt ut filmen fra campen! Vi var litt hypre, så noen litt flaue klipp innimellom, haha. Det var i hvert fall en dritgøy helg, med sang, dans og drama. Minner for livet De viser også ett par klipp fra opptredenen min, og fra når jeg og Sander sang Hallelujah! Savn Kommer forresten video fra når meg og Sander øvde, nå øyesnart :) Holder på å laste opp til Youtube akkurat nå..


Teletubbiedansen hahah! Forresten, i begynnelsen når jeg ler, var det fordi jeg trodde ikke Oli filmet.

♥ Tycks om filmen fra Show Camp 2?

 

 

 

bloglovin
Blogglisten

 

 

en av verdens mest talentfulle..

Vil bare fortelle dere om en av de mest talentfulle guttene jeg vet om(utenom Justin Bieber, da), nemlig Sam Tsui! Han er SÅ flink, har nesten ingen ord! Er skikkelig lenge siden jeg hørte ham første gang, men tror det var når han sang "Don't Stop Believing" som kloner, haha. Legger den videoen også med, jeg. 

Men anbefaler virkelig sterkt at du tar en titt på videoene under! Skjønner ikke at han er mer kjent enn det han er, altså. Også en av sangene synger han sammen med ei kjempe talentfull jente, Christina Grimmie. Hun har sååå fin stemme hun også!

 
Sam Tsui og Christina Grimmie - Just A Dream ♥♥


Love The Way You Lie Mashup! Elsker stemmen til Sam! ♥


Denne sangen er hans egen(: Skikkelig fin! ♥


HAHAHAHHA, 1.06 - taco taco taco taco taco taco taco BUTTER! lol ♥ Det var denne jeg snakka om litt lenger oppe(:


♥ Hva synes du om Sam Tsui? ♥♥♥♥
 

 

 

 

bloglovin
Blogglisten

Willow Smith: Whip my hair - Offisiell musikkvideo

Jeg skrev for ett par uker siden om Willow Smith, eller Willow Camille Reign Smith som er hennes fulle navn, og sangen hennes Whip my hair. Etter singelen hennes kom ut har jeg fulgt litt med, og i går var det endelig verdenspremiere på musikkvideoen til sangen! Hun er bare 9 år, (fyller 10 på Halloween) men wow for en jente og stemme!
♥ Hva synes du om musikkvideoen til "Whip My Hair"?


Forresten, jeg har ikke glemt dere! Har ikke blogga pga sangvideoen! Helt utrolig vanskelig det skulle være.. Kanskje jeg må ta en ny sang? Jeg får se :) Men lover video kommer snart!

 

 

 

  

 

bloglovin
Blogglisten

" I miss you, daddy "

Hei!
For noen dager siden oppdagde jeg denne videoen av ei lita jente, Heather, som synger om broren som er i krigen. Hun er 6 år på klippet, og moren har skrevet sangen som om den er fra Heather. Uff, synes så synd på dem som opplever krig!! Helt forferdelig!!
Under denne første videoen, kommer en utrolig trist video som rører meg til tårer hver gang jeg ser den. Det er en video om en liten jente som mistet faren i terrorangrepene 9/11 i USA. Anbefaler sterk at du ser den!

Her er Heather Martin med sangen "When Are You Coming Home?".
 

Også kommer denne vakre videoen, "We're In Heaven".


♥ Er ikke videoene utrolig fine? 
bloglovin
Blogglisten

Hva synes dere om denne sangen?

Hei snupper!
De fleste har sikkert hørt om Will Smith. Hvis ikke har du kanskje hørt om Jaden Smith? Vel, sangen tilhører ingen av dem, men datteren og søsteren til Will og Jaden Smith, nemlig Willow Smith! Den heter "Whip My Hair" og er ganske kul! Og dere? Gjett hvor gammel hun er! Hun er bare 9, snart 10 år!! Hun er jo nesten som en mini-Rihanna, og ligner både i stil, stemme og hår! Hun er jo veldig søt, da.  Lytt til den under!

 


♥ Tycks om sangen?

  
bloglovin
Blogglisten

 

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHHHHH, naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaw!! <33

Hey!
Wow , så kult at så mange har meldt seg på topplista! Jeg holder på å bedømme alle til nå, men det  går an å melde seg på helt til 30. juni.. ;-)

Uansett, tilbake til overskriften; På Ine sin blogg fant jeg en supersøt video!! <3 Mary Kate og Ashley Olsen's mamma-sang :-D Syykt søte! <3Synes du de er søte?
Husk å melde dere på topplista! :-)

Stay Tuned!
-LEANDA♥

bloglovin Blogglisten

HAHAHAHAH, jeg ler meg i hjel! :-D

Hey!
HAHAHAHHA, han her måååå dere se! :-D Han var syyykt flink til å danse! :-) Oppdagte ham i forrige uke eller no, så tenkte jeg "han kan jeg jo blogge om, han er jo så søøøøt!!", så da gjorde jeg det! Heheh.. ;-D

Søøt? <3

Klarer du å danse sånn?
Har du sett denne videoen før? :-)

Forresten, nå ser det der problemet mitt ut til å ha forsvunnet, (Y) *happyy*!

Stay Tuned!
- LEANDA

bloglovin      Blogglisten

Morsom fjortis parodi :D

Kom over denne video'en på Youtube :) Det er en som heter Albin som parodierer en svensk blogger. Trodde først det var ei jente, men det er faktisk en gutt. Kult at han tørr! Kjempemorsom :)


Gleder meg til jeg blir fjortis, hehe ;)

xoxo. Leanda <3

bloglovin  Blogglisten

Denne gruppa gir meg frysninger, sjekk ut disse video'ene!

Heisannsveisann!
Jeg bare surfet litt rundt på Youtube og kom over denne gruppa som kaller seg Ahmir.
De var sinnsykt flinke, så jeg anbefaler dere å sjekke ut video'ene nedenfor der de synger The Climb og Helo:


 

Hva synes du?
Var de ikke flinke vel?

xoxo. Leanda <3

Blogglisten

SPØKELSE eller SKYGGE?

Denne må dere se: 
Det er litt lav lyd, så du må kanskje skrue litt opp.
Den er litt ekkel så ikke se hvis du blir lett redd/skremt!
Legg merke til skyggen i døra i bakgrunnen!
Er det Michael Jackson's spøkelse?

Jeg så videoen over på Erik sin blogg. Jeg hadde sett lignende før, bare ikke med den samme slutten. Jeg stokk så sinnsykt, og kjente bare at hjertet mitt banket fort lenge etter at jeg hadde sett den;)
Det er egentlig et klipp fra Larry King hvor han intervjuer broren til Michael. Under intervjuet viser de hvordan det ser ut inni det huset han bodde i Neverland. I bakgrunnen så kan man liksom se noe som går forbi den nederste åpne døra.
Dette er antagelig en skygge, men det er mange som tror at det er Michael Jackson's ''spøkelse''.
Her kan man se "spøkelset/skyggen" litt, ehm, vel, bedre ... ;)


Hva tror du?  SPØKELSE eller SKYGGE?

xoxo. Leanda <3
Blogglisten

Verdens største Flash Mob - Denne bare MÅ dere se! : D

Hei!
Jeg har fått litt dilla på flash mob, og har tidligere skrevet om Bounce fra Stockholm i bloggen.
Da jeg så denne, verdens største, så måtte jeg bare vise den til dere. Råstilig, ikkesant? :)<3
Det er Black Eyed Peas som synger på åpningsshowet til Oprah, og overrasket henne med verdens største Flash Mob.
Alle i publikum danser samme dans og det er dritkult! De danser til I Gotta Feeling, som de hadde endret teksten på bare for Oprah. Se hvor overrasket hun ble! : D 
Enjoy! :)<3
 
Hvis du har lyst å se hvordan dansen ble til, kan du se på slutten av filmen under! :)
 
Hvis noen har lyst å lære litt av dansen kan dere se her :)

Håper dere likte video'ene! :)

xoxo. Leanda <3
- cause sometimes that's life!
Blogglisten

To av de mest fantastiske danse-videoene jeg har sett! <3

 
Bounce Flash Mob - Gröna Lund

Bounce - en fantastisk dansegruppe fra Sverige som sikkert mange har lagt merke til i det siste!
Til og med Perez Hilton har skrevet om dem på bloggen sin!
De ble først kjent etter at de plutselig begynte å danse på plassen utenfor sentralstasjonen i Stockholm,
der de danset til Michael Jackson's 'Just Beat It', som en hyllest til ham. (Filmen under)
Det som er litt surt å tenke på, er at jeg var dere bare noen få dager før :( Tenk å ha vært der og opplevd det!
Nå har de altså kommet med ny "flashmob" som fant sted på Gröna Lund.  Enjoy!

 
Jeg elsker disse video'ene og gleder meg allerede til neste! :)<3


Hva synes du?
Hvilken liker du best av dem?

Vi Blogges!
xoxo. Leanda <3
Blogglisten

, Stavanger

Leanda, 15 år fra Stavanger.

  • LEANDA
    15, Stavanger


hits