sporty spice

Hello people, hva gjør dere?

Jeg kom hjem fra trening for et par timer siden og har siden det hatt et lite GoT-maraton. Har kommet ganske langt, men å ta igjen resten av verden tar laang tid. But I'm getting there. Elixia is getting me somewhere too. I dag er nemlig min tredje dag som medlem av Elixia. Elixia for Christ's sake. Dag 3 av 365. Har bundet meg i 12 måneder, skjønner dere. Og betaler selv. Så nå jeg legge fra meg godteriet og komme meg opp av senga for å dra på trening så ofte jeg kan. Hva er det jeg har begitt meg ut på...Wow. Mitt EGET personlige, splitter nye Elixia-kort. How crazy is that??? Revolusjon, nesten. Skal bli fit. I hvert fall prøve. Fram til dags dato har en sporty Leanda vært et sjeldent syn. Nesten ikke-eksisterende, bortsett fra de få gangene jeg har gått i tights før, uten å faktisk trene, selvfølgelig. Det er lenge siden nå... Fikk så mange sjokka blikk og "har DU trent???" slengt i trynet, så jeg gjemte alt av sportsklær helt bakerst i skapet. Men gjett om jeg følte meg sporty på veien hjem i dag, da!! Svett, sminkeløs og ekkel iført joggejakke, joggesko og tights gikk jeg gjennom amfi med vannflaska i hånda og håret i hestehale. Et selfie var dermed mildt sagt utelukket, så dere fikk et bilde av Elixia-kortet mitt som "bevis" istedenfor. Passet på å vifte litt med det da jeg skulle gå på bussen også. Ah... Bussen, ja. Hehe, at least I'm trying.

Noen andre som er like sporty som meg? 

Alexander Karlsson Jakobsen

20.08.2014 kl.17:51

Så morsomt, lykke til med å trene :D

Motivasjonen er noen dager veldig bra og andre ikke men prøver å trene så mye som mulig :D

Heidi Stonghaugen♥

29.04.2015 kl.19:03

Utrolig nydelig blogg! Stå på videre :)

Annelin

30.06.2015 kl.00:29

Så flink du er :) Veldig fin blogg du har :) Lurte på hvor lenge du har blogget og om du har markedsført bloggen din? Blir glad hvis du svarer :)

susannehemnes

30.06.2015 kl.15:24

Hehe, så morsomt og gøy! For å holde ut å trene så mye/lenge, så er det ganske viktig å ha det gøy mens du gjør det :-D Heier på deg!

Ann-Christin

27.07.2015 kl.12:21

Fin blogg!

Ta gjerne en titt innom min blogg, og legg igjen en kommentar :-)

http://nouw.com/annchristin
Så utrolig flink og sporty du er!
hits