Premieren på Ultimate Violetta

Hei dere!
På mandag var det ENDELIG duket for premiere på Ultimate Violetta!!! Jeg var utrolig spent på å se hvordan det ble, siden jeg ikke hadde sett det ferdige resultatet enda, men mest av alt både gledet og gruet jeg meg til å se meg selv på tv, haha. Man blir liksom sittende og tenke "er det virkelig meg?" også ser du deg selv i speilet og oppdager at det faktisk er deg selv du ser på tv! Det er helt surrealistisk.

Jeg syntes serien ble kjempebra og er veldig fornøyd med resultatet, så jeg håper dere også vil like serien! Serien er i utgangspunktet rettet mot aldersgruppen 8-13 år, men tingene jeg lager i serien er ting jeg faktisk synes er gøy å lage, til tross for at jeg er 16. (Spesielt alt som kan spises, noe alle som var involvert i innspillingen fikk med seg ganske godt...haha)

Jeg tenkte jeg skulle prøve å legge ut litt bilder fra behind the scenes etter hver episode og skrive litt om innspillingen osv. Hva synes dere, har dere lyst til at jeg skal gjøre det?


Her er jeg på rommet mitt i serien! Skulle så gjerne hatt et så stort rom i virkeligheten, siden mitt eget rom kan sammenlignes med et bøttekott... Hehe. Sjekk forresten ut det kule treet bak på veggen! Det er skjært ut av en treplate, og malt og pyntet med skuffeknotter som ser ut som blomster, og det er de flinke i crewet som har laget det. Hadde ikke sagt nei takk til å ha det på rommet her hjemme!


Sånn her så det ut på skjermen i greenroom. Mmmm, deilig smoothie!

Hvis du ikke fikk sett første episode, finner du den her:


Jeg er for øyeblikket i Sverige, og både her og i Danmark blir jeg DUBBET til svensk og dansk! Synes det er utrolig kult å bli dubbet, og det var hysterisk morsomt å høre meg selv med en annen stemme snakke svensk og dansk den første gangen, haha. Legger ved de dubba episodene under her hvis dere vil se.

Her er episoden på svensk:


Og på dansk(min favoritt):

Det ser jo nesten ut som at det faktisk er jeg som snakker også! Hahaha

Alle de tre episodene som er vist til nå finner du på Disney Play ved å trykke HER!
Har du en oppskrift på en god smoothie? Gå inn på Ultimate Violetta-bloggen ved å trykke HER og del den med oss.

Husk å få med dere fjerde episode i dag på Disney Channel klokken 16.45!
Adios!

- L

Julie

26.06.2014 kl.19:41

Elsker bloggen! Gratulerer med egen serie! Jeg lurer bare på hvor er designet på bloggen fra?

Leanda

01.07.2014 kl.23:41

Julie: Tusen takk!! Designet har jeg laget selv, eller bygget selv utifra "White" som du finner her på blogg.no under Design - Velg :)
hits