Jeg har signert kontrakt med Disney Channel

De av dere som følger meg på instagram og facebook, har nok fått med dere nyheten allerede, men endelig kan jeg røpe hvorfor jeg har var gjest på "The Scoop" i mars, og hvorfor jeg også var i London en uke i mai!


Jeg har nemlig signert kontrakt med Disney Channel og skal få min egen miniserie på kanalen!!! Det er helt uvirkelig, og det har ikke helt gått opp for meg enda, hehe.
Serien heter Ultimate Violetta, og hver episode er på 3 minutter. Serien som hovedsaklig er beregnet på barn mellom 8 og 12 år, kommer til å bli vist på Disney Channel i hele Skandinavia hver ukedag fra og med i MORGEN, 23. juni kl. 16.45, og frem til 15. juli.

"Serien som skal gå frem til 15. juli baserer seg på barne- og ungdomsserien "Violetta" som gått sin seiersgang verden over på Disney Channel Skandinavia. Klingsheim skal lede showet som har format som en videoblogg. I den viser hun blant annet smoothie-oppskrifter, lager ulike håndverk, viser hvordan man kan innrede rommet sitt, hva man burde ha med i skolevesken, mote og lignende. Alt i Violetta-stil."

(Utdrag fra intervju med Stavanger Aftenblad - les resten her)Jeg har bare sett en episode av serien på forhånd, så jeg er veldig spent på å se første episode i morgen for å se hvordan den ferdige episoden har blitt.

Nå sitter jeg på soverommet i et 200 år gammelt hus i skjærgården utenfor Stockholm og kjenner at det skal bli godt med en god natts søvn. God natt!


- L

hits