For første gang i årDet har skjedd. Leanda Klingsheim, før kjent som indolent og lat, har tatt seg en joggetur. Og ikke bare en vanlig joggetur heller - jeg presset meg selv en hel MIL.

Dette er et tilfelle av "jeg tror det ikke før jeg får se det", så jeg forstår dere godt om dere ikke tror meg, jeg tror det nesten ikke selv engang...men det har altså skjedd. Jeg aner ikke hva det var som fikk meg til å ta på meg joggeskoene for første gang i år (sett bortifra gymmen på skolen), men mosvannstesten vi skal ha om halvannen uke er kanskje hovedgrunnen. Kan nok gi sol og jordbær litt av skylden også. Å jogge langs sjøen i strålende sol med up-temp musikk på øra og bare gleeede seg til å drikke iskaldt vann og spise jordbær, det må jo være tidenes motivasjon?

Det skremmer meg å si det, men jeg fikk lyst til å bare jogge lenger og lenger hver gang Nike-appen gav beskjed om at en ny kilometer var tilbakelagt. Altså...Hva er galt med meg egentlig? Aldri før har jeg frivillig jogget en mil og bare hatt lyst til å jogge lenger. Det må være solstikk. Men jeg er stolt over meg selv. Det er deilig å nyte påskeferien med god samvittighet!

- L

bendiii

18.04.2014 kl.23:02

Så flink du er, Leanda :D

Hahah, når du skrev dette ''jeg tror det ikke för jeg får se det'' så tenkte jeg på Mot i Bröstet :-)

God påske, og kos deg masse ♥♥
hits