skolebloggmusikkskole

Denne uka kommer til å suse forbi foran maccen med skolearbeid... Jeg sitter her med forsinka innleveringer, og i morgen er vi så heldige at vi har ♥prøvemuntlig♥. Kommer jeg opp i fransk, sier jeg takk og farvel, graver meg ned under skolen og blir der, haha. Det nye systemet med prøvemuntlig/eksamen hvor de forventer at vi skal lære oss alt vi har hatt om de siste tre årene på to dager og forberede oss til 20 minutter med spørsmål/samtale med det, og i tillegg lage en 10 minutter lang presentasjon, er helt på trynet, spør du meg. Er dere ikke enig? Se for dere en 20 minutter lang samtale på FRANSK. Jeg får vel bare snakke veeeeldiiiiig ssssaaaakteeee.....


På grunn av alt dette skolemaset har jeg ikke så mye interessant å blogge om denne uka, og derfor ble jeg så utroolig glad da jeg kom over denne siden her. Hvor kul er ikke denne "5års-dagboken"? Greia er 365 spørsmål, et for hver dag, som besvares i 5 år, og på den måten kan du se tilbake på hva du tenkte og svarte på akkurat det samme spørsmålet året/årene tidligere. Jeg fikk masse inspirasjon bare av å lese gjennom spørsmålene, og har masse nye idéer til innlegg. Kommer verken til å besvare alle spørsmålene eller følge planene hennes slavisk, men heller plukke ut noen av spørsmålene jeg har lyst til å lage innlegg om.

Ellers vil jeg bare dele dette fantastiske sangparet med dere - jeg sitter her heeelt stum. En fantastisk versjon av låta, og fooor en kjemi!! ♥ Får så sykt lyst på kjæreste av å se på de to, det er helt vilt.. Og tenk å få dele den lidenskapen for musikk med kjæresten. Akk.


♥ Alex & Sierra ♥


- L. 

hits