What should I do with my hair?

I løpet av de siste to månedene har jeg farget håret mitt TRE ganger. Jeg har lenge hatt sååå lyst på mørkebrunt hår, og etter å ha siklet etter mørke lokker i flere år, tok jeg endelig motet til meg da jeg så i en gruppe på facebook at ei jente trengte modell til farging av hår, ombre. Da jeg så det, hadde jeg allerede vært møkklei av håret mitt hele høsten, så etter 15 år uten å ha rørt hårfargen min, sett bort ifra blonderingsspray i sommer, bestemte jeg meg for å melde meg frivillig.

Jeg gikk til frisøren og var skikkelig gira på mørkere hår, men det ble ikke så veldig mye mørkere enn min opprinnelige hårfarge, så for å være helt ærlig kunne jeg vært mer fornøyd, men ettersom jeg var frivillig modell kunne jeg jo ikke velge. Som dere ser på bildet under til venstre ble det jo fint, men det var bare fint når ansiktet mitt ikke var med på bildet....haha, og håret måtte helst være krølla for at det skulle se fint ut. Fargen øvers ble farget litt mørkere enn min naturlige, mens det nederste er veldig mye lysere enn min farge, og i virkeligheten var fargen litt mer...sandfarget om dere skjønner, så ansiktet mitt "visnet" liksom, haha. Det tok altså ikke lang tid før jeg farget det slik jeg egentlig ville ha det...Hårfargingen var veldig spontant egentlig, jeg hadde vært hos tannlegen, og bestilte like greit en frisørtime hos en frisør rett i nærheten i samme slengen til senere på dagen, haha. Har aldri gjort noe så crazy før, så bestemte meg for å farge det med minicolour først i frykt for at fargen ikke ville passe meg, men jeg ble faktisk til min store overraskelse utrolig fornøyd! (bildet over til høyre) Meeen ettersom jeg eeeeelsker fett hår, tok det ikke lenger tid enn en uke før fargen var utvasket, så onsdag for to uker siden ble det permanent farge. Jeg likte det veldig godt i begynnelsen, men etterhvert har jeg innsett at jeg kanskje har farget det litt for mørkt? Hva synes dere?


Nå står jeg ovenfor valget mellom å enten la håret være slik det er, eller å avfarge håret for så å farge det en tone lysere enn det er nå. Har foreløpig kjøpt meg en renseshampoo som visstnok vil dra ut fargen litt og senere jevne ut en eventuell ettervekst. Men jeg er allikevel veldig usikker!! Etter at jeg farget håret har jeg innsett hvor mye hår faktisk har å si, men vet ikke lenger hvor positivt det er, haha. Hvordan klarer enkelte å bare farge håret og få det akkurat slik de vil ha det? Noen eksperter der ute som kan fortelle den ideelle/perfekte hårfargen for meg???


Hva synes dere at jeg bør gjøre?

- L

prinsessen

16.03.2014 kl.19:22

Såå vakker hår du har! Synest ombre er utrolig tøfft!

Camilla Gilja

16.03.2014 kl.19:22

Det var kjempe fint da :)

ANONYM

16.03.2014 kl.20:23

Jeg syntes det var finest før men den fargen du har nå er også pen.

PS: Skal du en gang til egersund i nær fremtid, vil møte deg.

16.03.2014 kl.20:59

Det er ganske pent! Men du var finere ne litt lysere👍

Kristina svensson

18.03.2014 kl.20:55

Du kledde det mørke veldig godt, fremheva øynene dine mye bedre. Hvis du ikke trives med fargen kan du jo lysne nyansen litt, men du bør vente fordi du har behandlet håret sterkt kjemisk hele 3 ganger på kort tid og det er oppskriften på veldig slitt hår, så bruk god hårmaske og plei det godt og vent helst til sommeren for hårets skyld før du skifter :) men helt ærlig synes jeg du kledde det alt for bra til å burde skiftes. Tar ofte 3 uker å skifte vaner heter det, mulig det også gjelder å bli vant til "ny look" :)

21.03.2014 kl.14:56

Heisann :)

Jeg har alltid hatt helt lyst hår men for noen år tilbake bestemte jeg meg for å farge håret mørkebrunt. Jeg angret skikkelig i etterkant og ble skikkelig deppa rett og slett. Det er som du sier at du merker ikke hvor mye håret betyr før du har forandret på det. Jeg bestemte met etterhvert for å stripe håret tilbake. Dette gjorde jeg med en bittersøt smak i munnen fordi jeg hadde jo ingen anelse på hvordan deg ville bli men jeg ble faktisk mer fornøyd enn jeg hadde vært helt siden jeg farget håret. Jeg stripet det i hette hvis du lurte med mange mange små striper! Lykke til :)

Maria

23.03.2014 kl.05:47

fin uanssett:) bare hold ut, s

det lysne nok av segsjøl utover våren! La det slappa av litt nå;)
hits