Og prisen for årets lateste blogger går til...

...denne jenta her. Nå har jeg faktisk ikke oppdatert bloggen på to måneder, og jeg føler på en måte at jeg har sluttet å blogge, men det har jeg altså ikke! Det har seg sånn at alt har gått i et kjør i det siste, og selv om sammenhengen mellom "mye som skjer" og "blogginnlegg" burde være vesentlig, har det rettere sagt skjedd for mye til at jeg verken har hatt tid eller krefter til å ha orket å dra med meg et kamera overalt, redigere bildene jeg tar og deretter skrive en innholdsrik tekst om et eller annet. Jeg har prøvd, men følte innleggene ble like interessante som...vinterferien min, haha. Jeg har det nok litt på samme måte som Tone Damli, jeg blogger når jeg har lyst, når jeg føler for det og når jeg har noe å dele. Det siste året har disse tre faktorene vært fraværende hos meg, og dermed ble bloggen lagt litt på hylla. Jeg tenkte en stund at slik fikk det bare være, men nå når ting har roet seg litt, og jeg ikke har noe annet tidkrevende enn skole, har jeg begynt å savne og skrive og å ha et sted hvor jeg kan dele litt flere bilder, tanker og opplevelser enn på Instagram. Og hva er vel bedre til nettopp det, og et bedre tidsfordriv, enn bloggen? Når det er sagt, blir det nok ikke daglige innlegg, men jeg vil tørre å påstå at det er vel bedre med et par innlegg i ny og ne, enn ingen innlegg i det hele tatt, hehe?

Månedene siden sist innlegg kan oppsumeres med et enkelt ord, og det er ♥Gosenrevyen♥, som jeg faktisk ikke har nevnt noenting om til dere, men som har betydd veeeeldig mye for meg. Det var virkelig en opplevelse for livet, no joke. Hadde alle i hele verden fått oppleve å være en del av Gosenrevyen, hadde verden vært et bedre sted ♥ Hehe. Jeg har mildt sagt viet de to første månedene av 2014 til revyen, så nå som det dessverre er over, vet jeg ikke helt hva jeg skal gjøre med livet mitt lenger, helt seriøst. Mamma har tatt masse bilder av revyen, såå det kommer nok et innlegg eller to med bilder.

 

I natt har Caroline sovet over hos meg, eller rettere sagt sunget over hos meg - det blir aldri noe særlig med søvn når vi to er sammen, haha. Nå sitter jeg benket i sofaen med fastelavensboller og grønnsaker og dip, og bytter mellom å spise, redigere noen bilder Caroline og jeg tok i går, og gjøre skolearbeid...Slipper ikke unna, selv i vinterferien. Veel, egentlig er det min egen feil som har prioritert revyen over skolearbeid, noe jeg får igjen for nå. Skal jeg aldri lære... Har akkurat levert inn en forsinket engelskoppgave, så nå gjenstår det bare en rleoppgave og gyminnlevering også som jeg har prokrastinert:):):) Skal ironisk nok skrive en gymoppgave hvor jeg reflekterer over begrepet "sunn livsstil". Har ikke så mye å si om det, egentlig. Vil heller grave meg ned i senga, spise pizza og se en sesong eller to av favorittseriene mine omigjen.

- L

hits