min julaften

Tenk at det er skole igjen i morgen - åååååhh guud, denne ferien har gått aaaltfor fort. Og det faktum at jeg må stå opp før klokka 7 i morgen tidlig, har jeg engentlig så godt som gitt opp allerede. Noooo way. Jeg har vært oppe til 3 og lest samtlige netter, for så og stått opp rundt 1-2 dagen etterpå, og konkluderer derfor med at å stå opp før 7 i morgen tidlig aldri i liiiiiiivet kommer til å gå, haha. Min andre konklusjon i dette blogginnlegget, er at jeg kanskje har hatt den minst innholdsrike jula i hele mitt liv, men samtidig også en veldig fin jul, der jeg har kost meg masse sammen med familien og bare slappet av. Håper dere også har hatt en kjempefin jule- og nyttårsfeiring ♥


julemorgen♥


Tradisjon med julestrømper om morgenen på julaften, dét og Tre Nøtter til Askepott. Ingen jul uten godteri fra julestrømpa og Tre Nøtter til Askepott.

På kvelden dro vi i selskap hos mormor, og da måtte jeg jo pynte meg. Julaften 2013s outfit er kjøpt i London, hva synes dere?Okei, jeg hadde ikke på meg kosedressen da jeg kom... Vi fikk kosedressene i gave av tante Lillian og Amalie, og ettersom vi åpnet deres gave litt tidlig på kvelden, endte jeg faktisk med å ha den på meg nesten hele kvelden, haha.

Tante Lillian får prisen for kveldens linselus
♥ Håper dere hadde en fin jul. 


Leanda. 

benediiiktesverden

01.01.2014 kl.21:04

Fine bilder :)

Har hatt en fin jul ja :D

Godt nyttår♥♥

Silje

01.01.2014 kl.22:11

God jul og godt nyttår! :)

Pål

02.01.2014 kl.10:28

Fint innlegg leanda:) Gleder meg til å se deg på skolen:-)<3

Sandra Vikra

10.01.2014 kl.22:26

wow du har forandret deg :O Sist jeg så bilde av deg og slikt var rundt "my camp rock" :)

ine

27.01.2014 kl.12:04

Veldig mange fine og koselige bilder! :)
hits