Halloween
Håper alle hadde en koselig halloween på torsdag, enten du gikk trick or treat, var på utkledningsfest med venner, eller om du, som meg, bare var hjemme hele kvelden og delte ut godteri. Skulle mye heller gjort førstnevnte, for å si det sånn. 

På vei hjem fra teateret i går kveld fikk bussen plutselig motorstopp, så jeg ble nødt til å gå et lite stykke, og på veien hjem, fikk jeg virkelig kjenne på følelsen av å være "midt i mellom". Ble nesten litt emosjonell da jeg så alle barna som løp rundt og samlet inn godteri utkledd som spøkelser, hekser og vampyrer. Har jeg virkelig blitt så stor? Det er jo ikke det at det er flaut, og heller ikke det at jeg ikke finner glede i det...for å være helt ærlig, vet jeg rett og slett ikke hvorfor jeg lar være? Når ble jeg egentlig for stor, når ble det egentlig "sosialt uakseptert" å gå halloween? Altså, det hadde kanskje vært litt morsomt om noen ringte på døra di og du forventet en 5 år gammel heks, men så åpner du døra for å finne noen som er 10 år eldre...eller?

De siste årene har jeg gått sammen med Aurora, men i år skulle hun på Halloweenfest hos noen venninner i klassen, så da hadde jeg ingen unnskyldning til å gå. Det er jo dessverre blitt sånn at det er lettere å droppe ting man kanskje anser som en smule flaut, hvis man ikke har en "gyldig" grunn til å gjøre det.  På den andre siden, hvorfor bruke energi på å kle på seg et kostyme og drasse håpefullt rundt i mørket for litt godteri, når en like greit bare kan gå på butikken og kjøpe det godteriet en vil ha? Kanskje det er følelsen av det å kle seg ut og løpe rundt og samle inn godteri som er gleden ved Halloween, fremfor selve godteriet? Ikke vet jeg. 

Virker også som om mamma skulle ønske hun var liten igjen, med tanke på gleden hun finner i å overpynte ute og inne til glede for de til sammen 10 ungene som kommer innom i løpet av kvelden, haha. Mennesker og deres trang til å henge seg opp i fortiden og lengte etter det som var. Det er håpløst. Men jeg skal ikke lyve, jeg skulle gjerne spolt tilbake i tid og opplevd barndommen en gang til... (Da hadde jeg kanskje sluppet å gå rundt og engste meg for det dårlige resultatet jeg kommer til å få på franskprøven vi hadde på torsdag, haha. Livet som tiendeklassing)


Dagens filososfiske tanker, haha. Snakkes i morgen:)

- Leanda 

bloglovin
Blogglisten

Marie Oma

02.11.2013 kl.17:30

ha en fin kveld :D

Leanda

03.11.2013 kl.17:40

Marie Oma: Tusen takk! Du også :-D
hits