Siden sist har jeg...

♥ Heeeei! Dagene har vært fullt opp i det siste, så jeg har desverre hatt lite tid til blogging. Beklager så mye for deet. Men uansett, hvis dere lurer på hva jeg har gjort i det siste, her er en liten oppdatering!
Siden sist har jeg....


♥ Forrige søndag feiret vi 20 årsdagen til tante Oda på Akropolis sammen med familien. Kjempekoselig!

♥ Jeg fikk også endelig pakket og sendt premiene i julekalenderen! Mangler bare to som jeg ikke har fått adressen til ennå. Dermed har nesten alle har fått premien sin nå, så det er jo braa, hehe :D


Søte Denait i klassen hadde bursdag og ble 14, så da bakte jeg brownies og tok med gelé til henne! hihii. Gratulerer så mye med dagen som var, søta <3


♥ Prøvd å redigere ny header og nytt design! Men det ble IKKE bra (i hvert fall ikke designet, så det får dere ikke se, haha). Don't judge me, er nybegynner, hihih. Hvis noen har lyst til å lage nytt design og header til meg, eller kan tipse meg om noen flinke, hadde jeg blitt kjempeglad


♥ Svart på kommentarer i gjesteboken på hjemmesiden min (Leanda.no), og på Facebook-pagen min! (som jeg forresten hadde blitt kjempglad og satt utrolig stor pris på om dere ville like og dele! ♥


♥ Helgen som var ble blant annet brukt til å skrive bokrapport om den beste boka i verdeeen, Justin Bieber - First Step 2 Forever: My Story! Jeg skrev 6 sider - og den skulle være på litt over 1 side. Over 2500 ord! haha, stakkars lærer... Men kan ikke noe for det, I'm a Belieber! And I'm proud of it! hihih. EDIT: Fikk karakter i dag. 4+ Brukte sikker 5-6 timer på den, heh.. Hun syns den ble for lang :( Ingen historie om JB kan vel bli for lang?


Og i kveld har jeg gjort lekser og pugget til franskprøve! Håper på en bra karakter, siden den teller ca 1/4 av karakteren til sommeren.... Jeg fikk 5'er til jul, så forhåpentligvis kan det øke. Men nå blir det vanskeligere og vanskeligere også. Men får bare gjøre så godt jeg kan og håpe at det er nok! Wish me g o o o o o o d l u c k :)

EDIT: Dette innlegget skulle egentlig blitt postet i går kveld, men trykte visst på lagre som utkast istedenfor lagre & publiser! Typisk. 

♥ Hva har dere gjort i det siste, og skal dere noe gøy i helga? <3


-
LEANDA

bloglovin
BlogglistenBlogglisten

idabiieber

27.01.2012 kl.19:35

Lager du gratis headere? Kjempe flink!

Anisha

27.01.2012 kl.19:46

Så mye gøy :-)

ikveld blir det å slappe av hjemme alene, utrolig deilig, med litt tv titting :)

i morgen blir det å møte venninna mi, og yngres til kvelden. søndag blir det tur til risør for å spille kamp igjen:)

HA EI FIN HELJ!<3

Tone♥

27.01.2012 kl.21:02

Har ikke gjort så mye spesielt♥

Hannah

27.01.2012 kl.23:18

Jeg har spilt min første elever kamp og vunnet(stolt), og forresten, tusen takk for julekalendergaven, den kom sist lørdag :):)

Madelene

28.01.2012 kl.09:23

Jeg har også den Justin Bieber boken <3 Jeg elsker den boken.....VERDENS BESTE BOK!!

01.02.2012 kl.10:03

Hei!

Jeg vil gjerne prøve å lage header til deg. Hvis du er intressert så hadde det vært veldig fint om du kunne sende bildene du vil ha til: vilde98@live.no ;) Hadde også vært veldig fint om du sa hvilke farger,OSV.:)

Sara

11.02.2012 kl.19:22

Er det du som har lagd den svarte headeren? Den var nydelig! Enkel og fin liksom ;-) Ville bare ha forandret bakgrunnen på den til hvitt, lyserosa eller noe, siden jeg selv syns svarte headere og design gjør at bloggen blir for tung å lese. Men det er bare min mening da :-)
hits