Om en nettkabel, sprøytefobi og tanntrekking...

Hei og hallo! :)
Om et lite øyeblikk tar pappa nettet mitt. Altså, kabelen. Mamma vil også ha meg til å ta et kakestykke, trekke to tenner, svare på brev på nettby og så videre, og så videre. Men egentlig vil jeg verken ta et kakestykke eller trekke tenner. Men jeg vil svare på nettby brev og sånt, da ;) Også vil jeg sitte på msn, og blogge og masse annet jeg ikke får gjort uten den DUMME NETTKABELEN. Gleder meg til vi får trådløst, for da kan jeg sitte på kveldene også. Men altså, litt snakk om morgendagen, fordi jeg sikkert ikke får blogga, og dere skjønner hvorfor snart; I morgen skal jeg ikke gå på skolen. Jeg skal ikke skulke eller noe i den dur, jeg skal egentlig enkelt og greit gå å trekke to tenner. Det er enkelt å si, helt til du sitter i tannlegestolen, og tannlegen tar opp sprøyta... Du skjønner, jeg har stor fobi for sprøyter. Det er ingen i hele verden som er like redd for sprøyter som jeg! Jeg simpeltent HATER sprøyter! Men sånn er faktisk livet! Man må ta sprøyter i blant. Sånn som flott-sprøyta jeg måtte ta før jeg reiste til Sverige, fordi der er det skog, og flott som dreper. 
Jeg skulle egentlig trukket en tann på torsdag som var,men jeg trakk den ikke, på grunn av sprøyteskrekken. Men denne gangen må jeg trekke, så jeg må få sånn beroligende, sånn at jeg blir mer avslappet, og det er derfor jeg ikke skal på skolen i morgen. Jeg som hadde gleda meg til 'Moses' filmen! That's Life, desverre ;s
Men nå VIL og SKAL pappa ha den DUMME NETTKABELEN! Så dette innlegget blir ikke stort lengre...
Egentlig ble vel dette her et ganske rotete innlegg, men That's Life, desverre. Jeg liker å skrive det, "That's Life, desverre"! Det er faktisk ganske kult. Men før pappa tar den DUMME KABELEN må jeg bare få beklage for et ganske så rotete nnlegg, og for at jeg altfor mange ganger har skrevet DUMME KABEL og sånt... Unnskyld! Men egentlig så tror jeg grunnen grunnen til at blogginnlegget mitt ble sånn, er at jeg skrev alle tanker og alt når jeg satt her å blogga, for det er vel det er vel det en blogg er til?

leandamusic leanda klingsheim leandaklingsheim net
Nå skal jeg kose meg og prøve å svare på 94 brev på Nettby :D

Ha en fortsatt god kveld, og ha en fin dag på skolen i morgen!  :)

Har du en fobi?

xoxo. Leanda <3
- cause sometimes, that's life, desverre!
Blogglisten

Charlotte

23.08.2009 kl.21:41

oi ;o du har SYKT mye og gjøre ;o

Sonjaaaaa :D

23.08.2009 kl.21:45

ja, jeg har fobi mot sprøyter jeg å, sitter å sparker mamma/pappa når jeg tar en sprøyte. Men desverre så må jeg ta 1-4 ganger i åre uansett so er nokk vandt til de, åsså har jeg fobi mot høye lyder som lyn & torden, raketter osv. Syntes det er flaut, men slik er livet bare. Har å fobi mot edderkopper å andre krypdyr..

Mari Lene

23.08.2009 kl.22:25

Offaa.. Lykke til hos tannlegen i morgen! forstår deg utrolig godt!!!Jeg har også ekstremt sprøyteskrekk og greide å besvime sist jeg måtte ta den hos tannlegen! det er bare så ekkelt!! Men tenk så letta du blir når du går ut derifra og alt er overstått! det er en utrolig deilig følelse det! :)

Eilyy

23.08.2009 kl.23:26

Lykke til hos tannelgen i morra! hater sprøyter, men de hos annlegen er OK! ;p

-Leanda'

24.08.2009 kl.13:24

Jeg klarte det! Jeg trakk to tenner ! :D

-Leanda'

24.08.2009 kl.14:18

Oi, Mari Lene, besvimte ? ;o Stakkar! ;s Sonja, stakkars deg! 1-4 ganger i året ;S Jeg føler med deg ;) Takk Eily! Ja, Charlotte, har en del å gjøre ;) Men det er bare koselig ;)

BENEDIKTE

24.08.2009 kl.19:39

SYYYYYYYYYKT MANGE BREV!

Odape

24.08.2009 kl.19:41

oi , var masse , haha ;-DD

Kristine Alida

06.09.2009 kl.19:36

jeg hater sprøyter.....!

ogsa liker jeg ikke tannleger så serlig heller...

he he..

morten

22.09.2009 kl.23:20

har også sprøyteskrekk, starter å hylskrike når jeg ser en sprøyte, men: that's the life:P
hits